viernes, diciembre 14, 2007

Exercicis d'accentuació

Intenteu posar l'accent a les paraules que ho necessiten:

Contra TV3 i la llibertat d'expressio

Les amenaces son, des d’ahir, un fet. S’han clausurat les emissions de TV3 a les ciutats d’Alacant, Elx i els seus voltants, es a dir, la televisio publica catalana ha perdut, en una nit, mig milio d’espectadors potencials. Despres de 21 anys d’emetre per a tot el territori de parla catalana, ha caigut un dels 13 centres emissors que Accio Cultural te per tot el Pais Valencia. I en podrien seguir d’altres.

Els mes optimistes pensaven que el govern de Francisco Camps no tallaria les emissions fins que no es concedis el multiplex que ha de permetre la reciprocitat de senyals entre TV3 i Canal 9. Pero la nocturnitat i alevosia emprada per les autoritats valencianes demostren que no tenien cap intencio de facilitar les coses. Al contrari, en ple context electoral, els blaveros mostren la seva força a costa de la llibertat d’expressio i d’una televisio que es tan referent de catalanitat com de qualitat. A la televisio del Pais Valencia no van sobrats ni d’una cosa ni de l’altra.

Es per aixo que es especialment doloros aquest nou intent de tallar els vincles que ens uneixen a catalans i valencians.

No hay comentarios:

Publicar un comentario