jueves, noviembre 27, 2008

Feu un resum de 30 paraules d'aquest article


El multimilionari Abramóvitx regala a la seva nòvia una parcel·la de 40 hectàrees a la Lluna

Moscou.- El multimilionari rus Roman Abramóvitx ha regalat a la seva nòvia, l'exmodel Daixa Zhúkova, una parcel·la de 100 acres --prop de 40 hectàrees-- a la Lluna, ha informat avui el diari digital Newsru.com.

El terreny, situat a l'hemisferi sud del satèl·lit, es pot veure perfectament des de la Terra amb un telescopi no gaire potent, de manera que la seva mestressa podrà controlar quan vulgui l'estat de les seves propietats.

Zhúkova, de 27 anys, podrà portar a terme amb aquesta parcel·la lunar les mateixes operacions com si fos una de la Terra, és a dir, vendre-la, deixar-la en herència o regalar-la.

Inversions subjectes a lleis internacionals

Les inversions a la Lluna estan subjectes a la legislació internacional i, segons la companyia que s'encarrega d'organitzar-les, únicament es requereix garantir el suport econòmic per a la regulació de les activitats en aquest satèl·lit.

L'Space Settlement Institute --Institut de Colonització de l'Espai-- assenyala que el Tractat sobre l'Espai Ultraterrestre del 1966 no prohibeix a inversors privats adquirir propietats en altres planetes i els seus satèl·lits naturals.

Una de les organitzacions més conegudes que representa els interessos dels inversors al cosmos és la companyia Lunar International, que ven parcel·les a la superfície lunar i inverteix els diners obtinguts a finançar investigacions a la Lluna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario